Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HUK Logo
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Datoer for optagelsesprøver 2023 - erhvervsuddannelser

Vi har nu fastsat datoer for optagelsesprøver i 2023.

Hvis du har søgt ind på en af vores uddannelser, og du ikke opnår et gennemsnit på 02 ved folkeskolens eksamen i dansk eller matematik, indkalder vi dig til optagelsesprøve og samtale. 
Der er en prøve i både dansk og matematik. Der er tale om skriftlige prøver på et niveau svarende til 9. klasse med vægt på det, du skal bruge på en erhvervsuddannelse.
Begge prøver varer 2 timer. Der vil være computer til rådighed. Har du brug for ekstra tid skal du kontakte skolen på forhånd, så det kan blive noteret.
Efter prøven sender vi din opgave til en censor som retter den. Hvis optagelsesprøven er bestået, er du garanteret optagelse på HEG. Er opgaven ikke bestået, vil du blive indkaldt til en samtale med en af vejlederne og en uddannelseschef. Til samtalen vil der blive taget stilling til din optagelse på den uddannelse, du har søgt. Det er dels resultatet fra optagelsesprøven, der indgår i vurderingen, dels en snak med dig om dit uddannelsesønske, din mødestabilitet, motivation osv.

Næste planlagte datoer for optagelsesprøve er:

Aars:
Tirsdag den 1. august 2023
Dansk 9 – 11
Matematik 13 – 15

Hobro:
Torsdag den 22. juni 2023
Dansk 9 – 11
Matematik 13 – 15

Hvis du har spørgsmål til optagelsesprøver kan du kontakte vores studievejledere Hanne Kramer på hk@heguddannelser.dk eller Rikke Larsen på rila@heguddannelser.dk som sidder klar til at besvare dine spørgsmål.