Bliv landbrugsmaskin-mekaniker
Drømmer du om at blive blandt Danmarks bedste mekanikere – især når det kommer til landbrugsmaskiner? Så er uddannelsen som landbrugsmaskinmekaniker på vores skole lige noget for dig.
Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera. Luk denne besked
Drømmer du om at blive blandt Danmarks bedste mekanikere – især når det kommer til landbrugsmaskiner? Så er uddannelsen som landbrugsmaskinmekaniker på vores skole lige noget for dig.
Med en uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker er det dig, som står forrest, når landbrugets maskiner skal repareres og vedligeholdes. Som landbrugsmaskinmekaniker bliver du nøglepersonen, der sikrer, at maskinerne er klar, når landbruget har brug for dem. Derfor vil det være dig, der sikrer, at høsten kommer i hus, at kornet bliver sået, at der bliver bjærget foder til dyrene osv.
På uddannelsen arbejder vi med motorer, hydraulik, elektronik, kølesystemer, transmission og meget mere. Som uddannet landbrugsmaskinmekaniker skal du også kunne fremstille dele og reservedele selv. Derudover kommer du til at arbejde med avanceret fejlfinding og justering på morderne landbrugsmaskiner.
Som landbrugsmaskinmekaniker er du typisk ansat i de virksomheder der sælger, reparerer og servicerer entreprenør- eller landbrugsmaskiner. Landbrugsmaskinmekanikere kan arbejde på en maskinstation eller en fabrik for landbrugsmaskiner.
Han er godt igang med at tage uddannelsen som landbrugsmaskinmekaniker her på skolen. Han kan fortælle om skolen og om de mange færdigheder han løbende får med sig fra undervisningen.
Jeg har været meget i tvivl om valg af uddannelse, da jeg ikke var vild med at skulle lave det samme hver dag. Jeg ville godt have, at der skete noget forskelligt. Studielivet er godt og det er fedt det med at have noget teori først og så komme ud at prøve det af i værkstedet. Her finder vi ud af hvad der sker med de forskellige ting, når man ændrer noget.
LandbrugsmaskinmekanikerelevEud-uddannelsen er en erhvervsuddannelse med kombination af skoleforløb og oplæring i en virksomhed.
Du får et svendebrev med, når du er færdig med din uddannelse.
Ved at vælge en eud får du håndværksmæssig fordybelse og mulighed for at blive virkelig god til det fag, som du brænder mest for.
Når du er færdig med din uddannelse har du mulighed for, at gå direkte i job eller starte selvstændig virksomhed. Der er også gode muligheder for videreuddannelse med en eud.
En eux giver dig det bedste fra to verdener på én gang. Du får både en erhvervsuddannelse og en studentereksamen. Du får en erhvervsfaglig studentereksamen.
Når du er færdig med din eux-uddannelse, har du både en studenterhue og et svendebrev.
Med en eux får du samme kompetencer og muligheder som med en eud. Du får bare endnu flere fag med oveni – og endnu flere muligheder for videreuddannelse.
En eux er altså for dig, der vil give dig selv de allerbedste muligheder. Både for at få ønskejobbet her og nu – og for at læse videre enten lige efter din uddannelse eller senere i livet.
På uddannelsen har vi mange elever fra hele landet. De har alle valgt, at rykke teltpælene op hos mor og far og i stedet indlogere sig på vores skolehjem.
Vælger du den mulighed kan du bo direkte på skolen i Aars og være fælles ikke bare om det faglige, men også om alt det andet. Et skolehjem er nemlig ikke blot et sted, hvor du bor, men også en hverdag fuld af liv, sjov, gode venner og fantastiske faciliteter.
Til kommende elever vil vi bare sige: “Gør det!” Der er god mad, gode venner, super fedt skolehjem generelt, masser af fede fritidstilbud. Der er virkelig ikke noget, der skal holde nogen tilbage.
Rasmus og Mikkel - elever på skolehjemmetHerunder finder du praktiske informationer om fx adgangskrav, studiesteder, EUV osv. Du kan også finde informationer om, hvilke krav du skal opfylde for at blive optaget på en erhvervsuddannelse - det gælder både, hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, eller hvis du er over 25 år.
For at kunne starte på en erhvervsuddannelse skal du opfylde adgangskravene. Kommer du fra 9. eller 10. klasse, skal du typisk starte på grundforløb 1.
Der gælder de samme adgangskrav til eux som til erhvervsuddannelser uden eux.
Herunder finder du kontaktoplysninger på vores personale i de forskellige afdelinger.
Herunder finder du praktiske informationer om fx adgangskrav, studiesteder, EUV osv. Du kan også finde informationer om, hvilke krav du skal opfylde for at blive optaget på en erhvervsuddannelse - det gælder både, hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, eller hvis du er over 25 år.
For at kunne starte på en erhvervsuddannelse skal du opfylde adgangskravene. Kommer du fra 9. eller 10. klasse, skal du typisk starte på grundforløb 1.
Der gælder de samme adgangskrav til eux som til erhvervsuddannelser uden eux.
Herunder finder du kontaktoplysninger på vores personale i de forskellige afdelinger.
Du ved godt, at en mursten ikke bare er en mursten, og at kvalitet faktisk betyder noget.
En personliftmekaniker reparerer og vedligeholder maskiner og materiel, der kan anvendes til personløft.
Som elektriker kommer du til at arbejde meget bag facaden. Det er dig, som skal holde styr på de elektriske installationer, så resten af samfundet kan fungere.
Som personvognsmekaniker skal du have hænderne godt skruet på, når du skal reparere skader og lave serviceeftersyn på biler.
Vil du gerne kombinere gammeldags håndværk med den nyeste teknologi?
Er du i tvivl om dine muligheder og dine valg, er vores vejledere selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Det gælder, uanset om du overvejer HEG eller allerede går på en af vores uddannelser.
Kontakt en vejleder Book rundvisning