Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Ordblind, det er intet problem! 😎

På HEG har vi plads til alle, og ønsker at alle får den bedste oplevelse med deres ungdomsuddannelse. Derfor har vi også fokus på, at du som ordblind opleveler en skole hvor vi har et godt ungdomsmiljø, og hvor støtte og kammeratskab er en naturlig del af hverdagen. 😃

På HEG får du den støtte, du har behov for i undervisningen, men også udenfor klasseværelset.
Her tilbyder vi lektiecafe flere gange om ugen.

Når bor du på vores skolehjem i Aars, er det lidt som at være på efterskole. Du tager din ungdomsuddannelse om dagen og hygger med vennerne om aftenen.

Vi inddrager LST - Læse- skriveteknologi i vores undervisning. It-rygsækken står klar fra studiestart med de programmer, du allerede er vant til at bruge.

På HEG har vi samlet seks af de i alt otte indgange der er til ungdomsuddannelserne på én og samme skole. Det bliver ikke lettere! 🤩

SKOLEHJEMMET

HEG kan være dit hjem, mens du går på skolen. Vi har plads til flere end 400 elever og har forskellige typer af
værelser. Bor du på skolen, kan du også benytte de mange faciliteter, vi stiller til rådighed. Såsom idrætshal,
fitness, klatretårn, MTB, åbne værksteder og meget mere.

 

Læs mere om vores skolehjem her

KANTINE

Vi tør godt sige, at vi har en af de bedste kantiner. Vores skønne personale gør hver dag sit bedste for, at du kan nyde nogle velsmagende og nærende måltider. Derudover har vores kantine åbent det meste af dagen, så skulle du blive lækkersulten i løbet af dagen, er der også mulighed for, at købe alt fra lækkert bagværk, snoller, juice til sodavand og sandwichs. 

Ligesom du kender det fra efterskolen, så spiser vi også sammen. 

TEKNOLOGI, BYGGERI & TRANSPORT

Byggeri & strøm
Kan du lide at bygge og bruge hænderne, samtidig med at du skaber noget flot til glæde for omgivelserne, så er Byggeri & strøm lige noget for dig. Her kan du blive
uddannet tømrer, murer, elektriker eller hoppe på
automatik og proces uddannelsen. Der er højt til loftet, plads til store armbevægelser og kreativitet.

Teknik & Motor
Har du benzin i blodet, brænder du for at arbejde med motorer og teknologi? Elsker du store maskiner og god værkstedshumor? Vil du gerne blive klogere på hydralik, svejseteknikker, 2taks og 4taks motorer. Så kunne vores uddannelse indenfor teknik og motor være noget for dig. Her kan du blive alt fra smed til entreprenør - eller landbrugsmaskinmekaniker.

Læs mere om teknologi, byggeri & transport her

HTX

Htx er en gymnasieuddannelse med fokus på naturvidenskab, teknologi og digital kommunikation. Du kan vælge mellem 5 forskellige studieretninger og en række spændende valgfag. På både htx og hhx er undervisningen virkelighedsnær og foregår ofte i teams.

Læs mere om mulighederne med en HTX her

HHX

Hhx er en gymnasieuddannelse med fokus på økonomi, sprog og internationale forhold. Du kan vælge mellem 4 forskellige studieretninger og en række spændende valgfag. På både hhx og htx tager vi på studierejser hvert år, ligesom der er mulighed for et udlandsophold på 3. år.

Læs mere om mulighederne med en HHX her

BUSINESS

Indgangen er for dig, som gerne vil have en erhvervsuddannelse eller en eux, hvor du har fokus på økonomi, salg, administration, kundeservice, kommunikation og planlægning af fx events. De fleste af uddannelserne herunder giver dig mulighed for at læse videre på en videregående uddannelse.

Læs mere om business her

FØDEVARER, JORDBRUG & OPLEVELSER

Indgangen er for dig, som gerne vil have en erhvervsuddannelse eller en eux, hvor du har fokus på at lære at producere fødevarer eller at lave mad. Uddannelserne åbner døre til mange forskellige job. Det kan være i industrien inden for fødevarefremstilling, i forskellige køkkener og i restaurationsbranchen. De fleste af uddannelserne herunder giver dig også mulighed for at læse videre på en videregående uddannelse.

Læs mere om fødevarer, jordbrug & oplevelser her

SOCIAL & SUNDHEDSUDDANNELSERNE

Indgangen er for dig, som gerne vil have en erhvervsuddannelse, hvor du har fokus på at tage dig af andre mennesker, både børn, unge og ældre. Du kan vælge en uddannelse med fokus på pædagogik eller en uddannelse med fokus på sygepleje og sundhedsfremme. De fleste af uddannelserne herunder giver dig mulighed for at læse videre på en videregående uddannelse.

Læs mere om social & sundhedsuddannelserne her

Kom og besøg os når vi holder brobygningsuge i uge 49

I uge 49 arrangerer vi en brobygningsuge specielt for elever som går på en af landets 20 ordblinde efterskoler.

I den uge vil du mandag til tirsdag kunne deltage i et brobygningsforløb, og hvis du ønsker det onsdag til fredag kan du prøve et andet brobygningsforløb.

Du vil opleve en normal skoledag på en ungdomsuddannelse, og fornemme hvordan det kan være at gå på HEG også uden for klasselokalet.