Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Digital Uddannelsesmesse for grundskolernes ældste årgange i Mariagerfjord Kommune

Som så meget andet i denne corona-tid bliver årets uddannelsesmesse i Mariagerfjord Kommune digital. Ring og få en snak med vejlederne onsdag den 11. november 2020 kl. 17:00-20:00.

På den digitale uddannelsesmesse vil elever og forældre til elever i grundskolens ældste årgange få et indblik i de muligheder, der ligger for uddannelse efter grundskolen. Alle elever, der tilbydes dette arrangement, informeres direkte fra deres skole omkring, hvordan deltagelse forgår.

Der vil være mulighed for nogle videooplæg fra de forskellige skoler, heriblandt også fra HEG. Fra kl 17-20 onsdag d. 11 november vil der være mulighed for digital vejledning direkte fra uddannelsesstederne, og selvfølgelig også her fra HEG, hvor elever og forældre vil have mulighed for at stille spørgsmål og får mere viden om uddannelsesmulighederne på HEG.

Hos HEG sidder tre kontaktpersoner klar til at svare på spørgsmål på telefonen. De svarer på spørgsmål om alt, hvad enten det er fagligt eller det sociale liv på skolerne du gerne vil vide mere om.

Alle er velkomne til at ringe til HEG’s kontaktpersoner på de tre uddannelsesretninger:

Erhvervsuddannelser: Hanne Kramer (61 55 40 66)

HTX: Hanne Mortensen (22 78 15 78)

HHX: Bente Hansen (96 57 02 82)

Ring og få en snak med vejlederne onsdag d. 11 november 2020 kl. 17-20.