Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

HEG udvider i Hobro og tilbyder nye uddannelser som smed og elektriker fra januar 2024

Vi glade for at meddele, at vi fra januar 2024 udvider vores udbud af uddannelser i Hobro i Mariagerfjord Kommune. Vi kommer nemlig til at tilbyde to nye spændende 'Grundforløb 2'-uddannelser i smede- og elektrikerfagene. Udvidelsen markerer vores engagement i at skabe flere muligheder for kommunens unge og styrke erhvervslivet i lokalområdet.

Efterspørgslen fra virksomhederne er stor; der mangler bl.a. smede og elektrikere i området. Vi har derfor taget arbejdshandskerne på og fra 1. januar lyder startskuddet på et af de initiativer, som forhåbentlig skal støtte unge i Hobro-området i at søge ind på et bredere udvalg af ungdomsuddannelser. Med tilføjelsen af smede- og elektrikeruddannelserne vil vi give de unge mulighed for at specialisere sig inden for disse fagområder. 

Virksomheder står klar med åbne arme på den anden side af svendebrevet, og vi skal klæde eleverne bedst muligt på at favne de kommende opgaver. Vores erfarne undervisersteam og moderne faciliteter på Bornholmsvej i Hobro skal sikre netop det ved at give eleverne en omfattende uddannelse, der kombinerer teoretisk viden med praktiske færdigheder.


Som en del af at skabe meningsfulde forbindelser mellem uddannelse og arbejdsmarked vil vi samarbejde tæt med lokale virksomheder og branchefagfolk. Det giver også en merværdi for vores elever, da der bliver åbnet op for at deltage i praktikophold og dermed få praktisk erfaring, der er direkte relevant for deres fremtidige karriere. Virksomhederne vil samtidig få mulighed for at møde en potentiel fremtidig lærling.

Er der spørgsmål omkring tilmelding? Eller sidder du som virksomhed i Hobroområdet, og ønsker besøg af en virksomhedskonsulent, så er du velkommen til at kontakte os. 


Vi ser frem til at påbegynde endnu et kapitel i Hobro og tilbyde nye muligheder for virksomheder og for unge i kommunen!

Vil du vide mere? Bare spørg...

Hvis du vil spørge, så sidder vi klar til at svare. Er du en virksomhed, som ønsker at høre mere om muligheden for at få en elev eller praktikant? Eller er du ung i Hobro, og vil høre mere om uddannelserne? Kontakt os endelig - vi sidder klar til at hjælpe.

HEG Aars 8506062

Hvis du vil spørge, så sidder vi klar til at svare. Er du en virksomhed, som ønsker at høre mere om muligheden for at få en elev eller praktikant? Eller er du ung i Hobro, og vil høre mere om uddannelserne? Kontakt os endelig - vi sidder klar til at hjælpe.

Kontakt studie- og erhvervsvejleder