Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Student med drømme inden for håndværksfaget?

HEG tilbyder dig den direkte vej til en læreplads, hvis du har enten en STX, HTX eller HF med i rygsækken.

EUD student er for dig, som ønsker en læreplads som tømrer eller smed, og har en afsluttet din studentereksamen, htx, hf eller tilsvarende. EUD student er et grundforløb på kun 12 uger, hvorefter du er klar til at starte som lærling i din drømmevirksomhed.

Der er rigtig mange muligheder og døre, der åbner, hvis du vælger en uddannelse inden for Teknologi, byggeri og transport.

Med en EUD student får du mulighed for at gå i lære som enten tømrer eller smed og klare grundforløbet på helt ned til 12 uger.

Der er pt. mangel på arbejdskraft, og erhvervet skriger efter kompetencer, som matcher dine.

Vi starter nye hold løbende – kontakt studievejledningen for en individuel vurdering i forhold til opstart inden uge 40. 

Per Stig Andersen
Citat tegn

Er du nyudklækket student, kan vi tilbyde dig en uddannelse med en retning og et målrettet indhold, som du måske har savnet i din gymnasiale uddannelse. Med en erhvervsfaglig uddannelse får du kompetencer til job og løn undervejs i uddannelsen. Med kombinationen af studentereksamen og erhvervsfaglig uddannelse vil du være eftertragtet for virksomheder, mens du samtidig kan læse videre på en lang række uddannelser, hvis du senere ønsker det.

Per Stig, uddannelseschef HEG

Læs mere om de to retninger her

Som EUD student, kan du vælge enten smede eller tømrer retningen, for at træffe det rigtige valg for dig, kan du læse mere om de to retninger her. Skulle du have yderligere med spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at guide og hjælpe dig til at træffe de rigtige valg for netop dig og din fremtid. 

SMED

Læs mere om smedeuddannelsen her

908A5916
Citat tegn

Jeg valgte en erhvervsuddannelse, da jeg fandt ud af, at jeg ikke ville det med min studentereksamen som jeg først havde troet. Så hvis jeg ikke skulle have et kontorjob, så skulle jeg læse videre igen. Jeg føler mig også mere moden til at træffe mit valg nu, end hvis jeg kom direkte fra 9. klasse.

Jeg valgte HEG, da det ligger tæt på mit hjem og fordi jeg kun har hørt godt om deres byggeriuddannelse.

Emil Beirholm, HF student, GF2 elev, træfagenes byggeuddannelse HEG

TØMRER

Læs mere om tømreruddannelsen her

908A5864
Citat tegn

Jeg har valgt en erhvervsuddannelse, fordi den er praktisk og jeg bedst kan lide at bruge mine hænder, og have mindre tid på stolen i et klasseværelse.

Jakob Dahl Grastveit , STX student, GF2 elev, træfagenes byggeuddannelse HEG

HK DSC 0125.Psd 2
Citat tegn

En erhvervsuddannelse kan være en rigtig god måde at få sat gang i en karriere, og måske være startskuddet til en opstart som selvstændig. Mulighederne er mange, og jeg står altid klar til at guide og vejlede i den retning man drømmer om.

Hanne, Uddannelses- og erhvervsvejleder hos HEG

Tanzania? Kom med HEG til Tanzania

Var der nogen som sagde Tanzania? Vi har flere gange sendt vores lærlinge afsted på praktik -eller studieophold i Tanzania. De er alle kommet hjem med en masse erfaringer og gode oplevelser i rygsækken, så kunne dette være noget for dig, så sig endelig til.

DSC 0110

Var der nogen som sagde Tanzania? Vi har flere gange sendt vores lærlinge afsted på praktik -eller studieophold i Tanzania. De er alle kommet hjem med en masse erfaringer og gode oplevelser i rygsækken, så kunne dette være noget for dig, så sig endelig til.

Lærling i Tanzania - læs mere her