Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Fælleskab og trivsel på tværs

I 2020 igangsætte vi et stort nyt projekt med det formål at skabe endnu bedre trivsel og mere fællesskab på tværs for væres elever. På trods af corona-udfordringer undervejs, så er vi kommet godt i gang og de første ”Allstars”-vindere er nu fundet ved en sjov og anderledes aktivitetsdag i sidste uge.

Skal styrke ungemiljøet og følelsen af fællesskab

Vi er hele tiden interesseret i at skabe det bedst mulige miljø for vores elever, fagligt såvel som socialt.

Derfor har vi sammen med skolens fælles elevråd sat en ny sammenhængende og tværgående indsats i søen - den skal styrke ungemiljøet og skabe en større følelse af fællesskab. Projektleder for indsatsen "Fælleskab, trivsel og fastholdelse", uddannelseschef Anne Marie Johansen, fortæller:

"Elevrådet har taget initiativet til at lave aktiviteter på tværs af uddannelser og afdelinger. Vi arbejder hele tiden på at skabe et attraktivt ungemiljø, der er skabt af og for de unge. Det er super vigtigt for os aldrig at trække noget ned over hovedet på dem. Vores opgave er i stedet at understøtte eleverne i det, de selv gerne vil", lyder det fra Anne Marie Johansen.  

Aars Allstars

Projektet mundede i det tidlige forår ud i AARS ALLSTARS-aktiviteterne, der blev sparket i gang med et Stjerne-OL, der bød på god stemning over hele linjen. Eleverne kløede på og gik til opgaverne med krum hals - hvad enten der skulle knokles med traktordæk eller flyttes mursten, så foregik det med højt humør. En god dag sluttede af med fredagscafé og god stemning i Oasen. 

Corona satte stopper for Allstars-turnering

Tanken var oprindeligt, at StjerneOL skulle være Kick-Off for 10 ugers Allstars-turnering på tværs af alle afdelinger, hvor eleverne kunne dyste med hinanden i forskellige sjove aktiviteter, der skulle have kulmineret i en stor finale og festdag i slutningen af foråret. Desværre satte coronavirussens indtog en stopper for den del og aktiviteterne måtte udskydes på ubestemt tid. 

Comeback og underholdning i Energien

Her på den anden side af sommerferien lykkedes det heldigvis at tage stjernefaklen op igen og Aars Allstars kunne genopstå i den ny form – stadig under sloganet ”Alle er gode til noget – sammen er vi stjerner!”

Under coronasikrede rammer samlede man igen op mod 400 elever til en anderledes og udfordrende aktivitetsdag med masser af skæg, ballade og overraskelser.

I tre skønne timer blev bøgerne og værktøjet lagt til side, og så var det ellers tid til at nyde hinandens selskab og dyste  i alt fra hjulskift til støvlekast. Som en overraskelse dukkede Jonny Hefty og Nikolaj Lind Holm op i Energien og underholdt med rim, rap og poetry slam.  

Allstars-vinderne er elektriske

På dagen dystede eleverne om en biograftur for hele klassen, og det var noget, der skærpede konkurrencelysten. Kun en tørret ært og spidsen af en gummistøvle afgjorde sagen, men det var lige nøjagtigt, det der skulle til! Det blev hold 10 (Gf2 elektrikere), der løb med sejren efter at have vundet både gummistøvlekast og ærteposekast. De kan nu se frem til en hyggeligt klassetur i biografen med sodavand og popcorn og det hele. 2. pladsen gik til hold 5 (Gf1 Eux mekanikere) - og 3. pladsen blev indtaget af hold 3 (Gf1 Teknik og Motor). 

I år var det således de unge drenge og piger fra Teknologi, byggeri og transport, der satte sig på alle tre podiepladser. Vi går ud fra, at eleverne fra Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Eud/Eux Business samt gymnasierne nu går i skarp træning.  

Der er lagt op til en drabelig revanche senere i efteråret!